Hieronder staan een aantal links, naar ketensamenwerkers zoals bedrijven, personen of initiatieven die SuperMirthe’s Lichtpuntjes een warm hart toe dragen en het mogelijk maken om de Lichtpuntjes in het Licht te zetten.

Against Cancer (www.againstcancer.nl)  : zij organiseren jaarlijks een aantal bijzondere evenementen, waaronder de TT circuitdag in Assen. Elk jaar in juli is de TT baan een plek waar zo’n 200 gezinnen bij elkaar komen en worden vermaakt met allerlei activiteiten waaronder rijden in de snelste auto’s, helicoptervlucht en de politieboot.

Daliz (www.daliz.nl): Moniek Keessen van Daliz, heeft met een goed gevoel voor onze wensen, een prachtig ontwerp gemaakt van het logo, de huisstijl en de folder.

Kika (www.kika.nl): Kika werft fondsen voor onderzoek naar kinderkanker. Zij doen dit, omdat onderzoek doorgaans kostbaar is. Jaarlijks krijgen 500 kinderen in Nederland te horen dat ze kanker hebben. 75% van deze kinderen overleeft de ziekte, door ontwikkelingen en onderzoeken die de afgelopen jaren zijn gedaan. Kika hoopt met nog meer onderzoek de kwaliteit van de behandelingen te verbeteren en de overlevingskansen te vergroten naar 95%. Naast de financiering van onderzoek, is Kika ook een partner in de oprichting van het Prinses Maxima Centrum dat vanaf 2017 alle kinderen met kanker in Nederland zal behandelen.

Mannen voor Kika (www.mannenvoorkika.nl): een club stoere mannen die zich inzetten voor de doelen van Kika en voor gezinnen die ernstig beperkt worden door de gevolgen van kinderkanker.

Noabershop (www.noabershopassen.nl): in de Noabershop vind je producten die gemaakt zijn door lokale ondernemers, kleinschalig en ambachtelijk. Ook SuperMirthe’s Lichtpuntjes zijn hier te vinden, evenals een inzamelpunt voor de kaarsresten.

Passend veranderen (www.passendveranderen.nl): voor ondernemers die vernieuwend willen ondernemen, lokaal en innovatief met hart voor hun eigen zaak. Ondernemen tegen de stroom in van wat hoort, maar op de stroom van hun hart.

VOKK (www.VOKK.nl) : Vereniging Ouders, Kinderen en Kanker is een vereniging van en voor (groot)ouders en kinderen die te maken hebben (gehad) met kinderkanker. De VOKK biedt een platform voor alles wat te maken heeft met de zorgen rondom kinderkanker, van ziekenhuis tot werkgevers, financieel en emotionele ondersteuning. Naast lotgenotencontact, organiseert de VOKK een aantal keer per jaar symposia en is een belangrijke initiatiefnemer en ondersteuner in het nieuwe Prinses Maxima Centrum. Het centrum waar vanaf 2017 alle kinderen met kanker behandeld gaan worden in Utrecht.